Vezetőség

Kuntner Andrea

Kuntner Andrea, külkereskedelmi üzemgazdász, közgazdász, a 2001-ben alapított, jelenleg több mint 50 munkavállalót foglalkoztató VGD Hungary cégcsoport társtulajdonos-ügyvezetője, adópartnere. 
Andrea több évtizedes adószakértői tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi gazdasági- és adótanácsadás területén, angol és német nyelvterületen. Ügyvezető partnerként részt vesz elsősorban nemzetközi cégek magyarországi cégalapítása, cég- és adóátvilágítások, transzferár szabályzatok elkészítésének koordinációjában, emellett a cégcsoport külföldi vállalkozások részére működő pénzügyi képviseleti, valamint bérszámfejtési- és HR szolgáltatások üzletágainak is felelős ügyvezető partnere.  
Állandó résztvevője és felkért szakértő előadója többek között a Nexia International európai és tengerentúli konferenciáinak és tagként több régiós és globális munkacsoportnak, amelyek koordinálják a VGD Hungary nemzetközi minőségbiztosítási sztenderdjeit is. 
Andrea a VGD Hungary képviseletében több mint 15 éve aktív tagja a Joint Venture Szövetségnek, 2020-tól a Felügyelőbizottság tagja, 2022. novemberében a JVSZ FB elnökévé választották. Emellett számos más gazdasági szervezetben képviseli a VGD Hungary-t, jelenleg többek között a Swisscham elnökségi tagja. 
Andrea folyékonyan beszél angolul és németül, jelenleg spanyolul tanul. Szabadidejét a családjával, társastánccal és golfozással tölti.  Az élethosszig tartó fejlődés és tanulás elkötelezettje, kedvenc idézete is a golfvilágbajnok Tiger Woods-tól származik: "No matter how good you get you can always get better, and that's the exciting part." (szabad fordításban: "Nem számít, mennyire vagy jó, mindig lehetsz jobb, és ez az izgalmas része.").

Kuntner Andrea tax advisor, partner VGD Hungary Kft.
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat