Tagi szolgáltatások

Rendszeres hírlevél (tagok számára megjelenési lehetőséggel)

A JVSZ hetente jelenteti meg elektronikus hírlevelét magyar – és alkalmanként angol – nyelven, amelyben az aktuális JVSZ eseményekre, partner-rendezvényekre hívjuk fel a tagok figyelmét, tudósítást adunk tagvállalati hírekről, eseményekről, sikerekről, változásokról.

Értesítjük tagjainkat a véleményezhető jogszabály-változásokról és közöljük azokat a tagvállalati hírleveleket, amelyek jogi-, adóügyi-, vám-, tb-, HR és egyéb témákban elérhetők – sok esetben angol és német nyelven is.

Esetenként külön vállalatvezetői elektronikus hírlevelet küldünk, amelyben egy-egy aktuális jogszabály-véleményezésre vagy gyors, vezetői döntést igénylő témákban várjuk a tagvállalati vezetők válaszát.

Ingyenes tanácsadások különféle kérdésekben

A JVSZ tagvállalatai pro bono tanácsadást vállalnak a tagtársaknak előzetes egyeztetés szerint adózási-, társadalombiztosítási-, munkaügyi-, jogi- és más kérdések esetén. A részletekért vegye fel Titkárságunkkal a kapcsolatot.

Kedvezmények igénybe vétele

A JVSZ számos olyan megkeresést kap partnereitől, amelynek alapján kedvezménnyel vagy sok esetben térítésmentesen nyílik lehetőség vásárokon, kiállításokon való részvételre.

Szeretnénk megjegyezni, hogy a térítéses JVSZ rendezvények esetében is a JVSZ tagok kedvezménnyel, míg a nem-tagok magasabb térítési díjjal vehetnek részt az eseményen.

A térítésmentes JVSZ események általában csak a tagság számára nyitottak.

A tagság közérdekű felvetéseinek, problémáinak gondozása a megoldás elősegítése érdekében

A JVSZ egyik erőssége a hatékony érdekérvényesítés. Egy-egy jogszabály-módosítás tagvállalati kezdeményezésekor az adott témában összegyűjtjük a véleményeket, kikérjük szakbizottsági szakértőink tanácsát és kellő támogatottság esetén gondoskodunk a továbblépésről. A JVSZ számos jogszabály esetében ért el a vállalatok számára kedvező módosítást.

Előadások, konzultációk szervezése, zártkörű rendezvényeken részvétel

A JVSZ tagjai sok esetben térítésmentesen vehetnek részt egyes JVSZ eseményeken. Emellett tagvállalati kezdeményezésre rendszeresen szervezünk rendezvényt külső meghívott előadóval, tagjainkat érintő különféle témákban.

A JVSZ rendszeresen kap delegálási lehetőséget külsős munkacsoportokba vagy egyeztető szakmai tárgyalásokra, ahová szívesen ajánljuk tagvállalatunk szakértőit.

Konkrét gazdálkodási ügyekben segítség nyújtása

Számos esetben merül fel egy-egy konkrét gazdálkodási kérdés a vállalatnál (pl. áfa vagy tb ügyek), amelyekben igyekszünk gyors, szakszerű választ adni.

Egyéb, a tagság igényei szerinti szolgáltatások

Nyitottak vagyunk, sőt bátorítjuk tagjainkat az új ötletek, igények megfogalmazására, amelynek megvalósításában szívesen segítünk.

Etikai kódex minta a tagok számára

A JVSZ Etikus Üzleti Magatartás Bizottsága elkészítette ajánlását a vállalatok etikus üzleti magatartási intézményrendszerének megalkotásához, melyek az alábbi linkekről érhetőek el:

A Joint Venture Szövetség ajánlásai

Etikus Üzleti Magatartási Kódex ajánlás nagyvállalatok számára

Etikus Üzleti Magatartási Kódex ajánlás kisvállalkozók számára

A Joint Venture Szövetség ajánlásai a vállalatok etikus üzleti magatartási intézményrendszerének megalkotásához

A JVSZ és több más szervezet közreműködésével adta ki a felelős vállalatirányítási és üzleti etikai szótárat az AMCHAM magyar és angol nyelven

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat