Érdekképviselet

A JVSZ az elmúlt évek munkájának eredményeképp tagja számos kiemelt gazdasági fórumnak, a legfontosabb érdekegyeztető munkabizottságoknak, ahol kifejti véleményét és továbbadja a tagság gyakorlati tapasztalatait.

 

  • Tagja a legnagyobb EU-s operatív program, a hatóságokat és társadalmi szervezeteket is magában foglaló GINOP Monitoring Bizottságának, és külső tag a Versenyképességi Operatív Program (VEKOP) Monitoring Bizottságának is, amelyeken keresztül az EU-források hatékony felhasználására van rálátása és javaslattevő szerepe.
  • Tagként részt vesz az ITM Vállalkozásfejlesztési Tanács munkájában, ahol a kiemelkedően fontos gazdasági kérdések, jogszabályok, programok kerülnek megvitatásra.
  • Tagja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), Vám Kapcsolattartó Csoportjának is.

Ezen kívül, a Miniszterelnökség és a szakminisztériumok mellett számos más kormányzati gazdasági szerv partnereként mint pl. Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), Gazdasági Versenyhivatal (GVH), OECD Nemzeti Titkársága, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) rendszeresen véleményezheti a jogszabály-előkészítő dokumentumokat, és vehet részt a tagvállalatokat érintő kérdőíves felmérésekben vagy éppen informatikai rendszerek előtesztelésében.

A tagvállalatok szakértői biztosítják a magas színvonalú szakmai munkát, amely gyakran bizottsági kereteken belül zajlik.

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat