Legfrissebb hírek
Az összefoglalók teljes szövege a címekre kattintva olvashatóak.

Éves és Tisztújító Közgyűlés

Nagy sikerrel lezajlott Szövetségünk Éves és Tisztújító Közgyűlése. Az eseményen bejelentésre került, hogy Varga Mihály pénzügyminiszter a JVSZ társelnöki pozíciójára történő felkérést elfogadta a következő 4 évre vonatkozóan is.

Innovációra Magyar! Interaktív konferencia

Nagy sikerrel lezajlott az Innovációra Magyar! Interaktív konferenciánk. Közel 120 résztvevő részére a 17 kiváló szakértő 12 előadásán és 3 páros előadásán keresztül hoztuk közelebb az érdeklődőkhöz az innováció rendkívül szerteágazó témáit, kihívásait és sikertörténeteit.

Gyermekotthonban élő fiatalokat támogatnak a JVSZ tagvállalatai

Budapest, 2024. március 13. - 2,5 millió forint értékű adomány gyűlt össze a Joint Venture Szövetség (JVSZ) idén februárban megrendezett „Companies for the Future Award” Gálaeseményén. A közel 300 fő részvételével zajló eseményen a cégvezetők jótékonysági tombola vásárlásával járulhattak hozzá a nemes célokat szolgáló célkitűzéshez. Idén a JVSZ elnökségének döntése alapján az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítványon keresztül a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Budapest részesülhetett a támogatásban.

A Joint Venture Szövetség is aláírta az Egyetértési Nyilatkozatot

Szövetségünk is csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde, a Hungarian Business Leaders Forum és az Institute of Directors kezdeményezéséhez és 10 másik szervezettel együtt aláírtuk azt az Egyetértési Nyilatkozatot, mellyel a sokszínűséget támogatjuk a hazai vállalatok döntéshozó testületeiben.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat