SOLD OUT // JVSZ Companies for the Future Award 2024 Díjátadó Gála

Főőrség és Lovarda Nézze meg a térképen!
Budavári Palota

2024. február 3-án, immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre nagyszabású "Companies for the Future Award" díjátadó gálaeseményünk, melynek impozáns helyszínét ezúttal a Főőrség és Lovarda biztosítja a Budavári Palotában.

Kedves Vendégeink!

2024. február 3-án, immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre nagyszabású "Companies for the Future Award" díjátadó gálaeseményünk, melynek impozáns helyszínét ezúttal a Főőrség és Lovarda biztosítja a Budavári Palotában.

Az esemény fővédnöke: 
NAGY MÁRTON
nemzetgazdasági miniszter

Közel 40 éves Szövetségünk a 2021-ben életre hívott  "Companies for the Future Award" díjaival tünteti ki a magyar gazdaságot, társadalmat, valamint a fenntartható jövőt támogató közép- és nagyvállalatokat. 

Célunk minél nagyobb láthatóságot teremteni és minél több területen díjazni a JVSZ tagvállalatait, ezzel is támogatva a hazai vállalatok fejlődését, és teret adva a példaértékű kezdeményezéseknek.

A díjátadó gálán a következő 6 kategóriában díjazzuk a vállalatokat:

Középvállalati Díj 
a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával

Nagyvállalati Díj
a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával

Best Talent Program Különdíj
a Henkel támogatásával

Best Ecosystem Builder Különdíj
a Schneider Electric támogatásával

Best ESG Program Különdíj
az E.ON támogatásával

Best Technology Investment Különdíj
a Foxconn támogatásával

Az elismeréseket az idei évben kiemelkedő eredményeket elért, valamint a gazdaság jövőjét szem előtt tartó vállalatok nyerhetik el.

Részletes program

Jegyvásárlás

Regisztrációjának véglegesítésénél lehetőséget biztosítunk helyének kijelölésére egy ültetési tablón, ahol a szabad helyek függvényében teheti meg foglalását. Az asztalokat Platina, Gold és Silver kategóriákba soroltuk az asztalok színpadhoz való elhelyezkedése szerint.

Amennyiben információra lenne szüksége az elérhető helyekkel vagy a programmal kapcsolatban, keressen minket bizalommal az event@jointventure.hu email címen, illetve a +36-30/179-4615 telefonszámon. 

Várjuk Önöket sok szeretettel! 

 

 

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat