Economy Brunch - Átlátható Pénz-, Adóügyek és Jog Szakmai Fórum

AI és digitalizáció az adó-, jog és pénzügy területén

Hotel Vision Budapest Nézze meg a térképen!
1056 Budapest, Belgrád rkp. 24.

Az esemény során célunk, hogy betekintést adjunk a mesterséges intelligencia és a digitalizáció jelenlegi trendjeibe, lehetőségeibe és kihívásaiba.

 

Kedves Vendégeink!

Soron következő havi Economy Brunch üzleti és networking reggelink 2024. január 18-án a Hotel Vision Budapestben kerül megrendezésre. 

A jövő évi első szakmai programunkon a mindennapjainkat már átszőtt  MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁRÓL és a DIGITÁLIS megoldásokról, lehetőségekről, kihívásokról esik szó. 

Az eseményen Tóth Pétertől, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöki főtanácsadójától megtudhatjuk, hogy a NAV mire használja a digitális megoldásokat és a mesterséges intelligenciát. Besztró Szabolcs, a Billingo stratégiai és operatív igazgatója előadásából képet kapunk arról, hogy a mesterséges intelligencia hogyan tudja támogatni a napi munkafolyamatainkat és milyen veszélyeket rejthet az üzleti életben és a cégvezetésben. 

A szakmai előadások után egy izgalmas kerekasztal beszélgetés keretében arról lesz szó, hogy milyen AI és digitális megoldások kerülnek előtérbe.  

Moderátor:

Szabó Viktor, VGD Hungary, adó- és bérszámfejtési igazgató

A beszélgetés résztvevői:

Antal Lajos, kiberbiztonsági szakértő

Dr. Firniksz Judit, PPKE Versenyjogi Kutató Központ, kutató

Dr. Kelemen Dániel LL.M, PWC, ügyvéd, irodai tag

Dr. Szabó Orsolya, InvestCEE LegalTech Consultancy alapító és vezető, innovatív jogász, legaltech tanácsadó

A célunk, hogy a digitális megoldásokban és AI-ban tapasztalattal rendelkező szakemberek előadásait és véleményét meghallgatva lehetőség nyíljon a felmerülő problémák interaktív megvitatására.  

Részletes program

Jegyvásárlás

Várjuk Önöket sok szeretettel! 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat