Connection BAR

Tokaj Art Wine Galéria Nézze meg a térképen!
1054 Budapest, Hold u. 21. 1. em. (70-es kapucsengő)

Tartson velünk az idei év első Connection Bar networking eseményünkön, töltsünk el együtt egy kellemes estét, és ismerjük meg jobban egymást ezzel is erősítve közösségünket!

Kedves Vendégeink! 

Connection Bar eseménysorozatunk következő helyszíne a Tokaj Art Wine Galéria lesz, ahol a jó hangulatú beszélgetések mellett egy kiállítást is megtekinthetnek vendégeink. 

ADA VILHAN absztrakt expresszionista festőnő - TRUST NO1 - FELTÉTEL NÉLKÜLI BIZALMATLANSÁG képeit ismerhetik meg tárlatvezetéssel. 

Ada Vilhan absztrakt expresszionista festőnő,  festészetében törekszik a minimalizmusra. A nagyon korai munkáin jelent meg előszőr az emberi alak, amikor 2009-ben elkezdett fotográfiával is foglalkozni.
A kiállításon az absztrakt képeit tudatosan olyan fotóival társította, amiken a nő van a fókuszban, vagyis a nőket érintő szabadság kérdései. Milyen nőket lát most magam körül, milyenek voltak régen a nők, milyen nőnek láttja magát, valamint a legfőbb kérdés, jó hatással van-e a kapcsolatokra az, amit ma feminizmusnak nevezünk? 

Időpont: 2024. március 20. szerda 17:00-19:00

Helyszín: Tokaj Art Wine Galéria (1054 Budapest, Hold utca 21. 1. em. - 70-es kapucsengő)

JEGYVÁSÁRLÁS

A rendezvény részvételi díja 3900 Ft.

Az eseményen vendégeinket két fajta borválasztékkal, mentes és szénsavas ásványvízzel, valamint sós péksüteménnyel várjuk.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat