Economy Forum - Fenntartható Munkaerőpiac Szakmai Műhely

Az AI megeszi a HR-t reggelire?

online esemény Nézze meg a térképen!

A rendezvényt online formában tartjuk, a részvétel ingyenes.

Az AI megeszi a HR-t reggelire?

Tovább folytatjuk tavaly megkezdett interaktív szakmai műhely-sorozatunkat. Az idei évi első témánk A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA HR TERÜLETÉRE GYAKOROLT HATÁSA lesz.

Az AI és a HR házassága: csodagyerek vagy szörnyszülött?

A ChatGPT megjelenése óta forradalmi változás zajlik a mesterséges intelligencia terén.

A változástól sokan tartanak, mely a HR területen is felütötte a fejét.

Szakmai műhelyünkre a témában tapasztalt AI evangelistát, Debreczeni Esztert, valamint Gothárdi Ibolyát, a 4iG Csoport HR igazgatóját hívtuk meg. Eszter az AI és a HR konkrét alkalmazási területeiről, a tapasztalatokról, valamint a szervezeti "étvágy" és érettség szerepéről fog beszélni. Ibolya pedig közös gondolkodásra hívja a résztvevőket, ahol az AI lesz a villa a HR reggelihez.

Ez nem az utolsó vacsoHRa: na de MI lesz az új menü?

Debreczeni Eszter közel 20 éves nemzetközi cégeknél betöltött HR igazgatói karrierje után megalapította első, a szervezetfejlesztés és a zene összehangolt és transzformatív erejére alapozó tanácsadó cégét. Több éve foglalkozik az AI és a HR közös metszeteinek feltérképezésével, szervezeti és vállalati kultúrára gyakorolt hatásával.

"Beszélgessünk arról, hogyan tehetjük fel tudatosan a mesterséges intelligenciával (MI) együtt készített „fogásokat“ a HR és a szervezet étlapjára. 

A felvezető előadásban szó lesz konkrét alkalmazási területekről, tapasztalatokról, a szervezeti „étvágy“ és érettség szerepéről, valamint arról, hogy mit is jelent ez a HR szakma számára. Utána pedig a kérdések alapján jöhet a „svédasztal“.  A legfontosabb, hogy mindenképp kezdjük el kóstolgatni a témát és keressük közösen az eddig ismert és bevált recepteket."

A la carte – mesterséges ízek HR ínyenceknek

Gothárdi Ibolya több mint 20 éves nemzetközi és hazai HR szakmai tapasztalattal rendelkezik az FMCG, a pénzügyi tanácsadás, a gyógyszeripar és a telekommunikáció területén. Korábbi munkái során CSR és SSC feladatokat is ellátott. Multinacionális közegben, regionális HR vezetőként, 28 ország HR-tevékenységét koordinálta. Az AI területén nagy tapasztalattal rendelkezik.

"Egy közös gondolkodásra hívlak Benneteket az AI kapcsán, ahol az AI lesz a villa a HR reggelihez!

A HR-es az új sales-es, el kell adni a csapatot, a víziót, a missziót, a céget, egy jó használható brandet, ehhez pedig a AI is egy hatékonyan használható eszköz. Beszélni fogunk arról, hogy mit jelent az AI térnyerése a munka világában, hogyan tud segíteni a továbbképzés, a fejlesztés, valamint a recruitment terén. A mesterséges intelligencia azért több, mint az emberi gondolkodás, mert nem emberi mondások alapján dolgozik, hanem szabályok alapján implementál és talál megoldást egy kérdésre, tehát képes kiegészíteni a kreativitásunkat is."

„Az AI nem képes fizikailag enni vagy fogyasztani semmilyen tárgyat, beleértve az emberi erőforrásokat is.”  Chat GPT

Az eseményen feltérképezzük a változás hatásait. Kulcsfontosságú, hogy nyitottak legyünk az újdonságok iránt, és ismerjük meg a rendelkezésre álló megoldásokat. Az AI mostantól nem a távoli jövő ígérete, hanem egy olyan kihívás és lehetőség is, melyre már most fel kell készülnie a HR területen dolgozóknak.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

RÉSZLETES PROGRAM

REGISZTRÁCIÓ

Várunk sok szeretettel minden kedves érdeklődőt! 

 

 

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat