Vezetőség

Dr. Deák Imre

Pécsett született 1950-ben, diplomát a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán, valamint a pécsi Jogtudományi Egyetemen szerzett. Érettségi után a Nádor Szállóban helyezkedett el, majd katonai szolgálat következett, leszerelése után pedig éttermi üzletvezető lett a Budapest Hilton Szállodában. 1977-ben kinevezték igazgatónak a keszthelyi Helikon Szállodába, majd 1980-ban a hévízi Thermal Szálloda igazgatója lett. Öt év után az Egyesült Államokba szóló meghívást fogadott el, ahol Los Angelesben dolgozott szállodaigazgatóként.

 

Magyarországra visszatérve 1990-ben a Danubius Hotels Nyrt. általános vezérigazgató-helyettese, valamint igazgatóságának tagja lett, 2006-tól pedig ő a társaság vezérigazgatója. A Danubius Hotels Nyrt. több leányvállalatánál igazgatósági és felügyelőbizottsági pozíciót tölt be, továbbá tagja többek közt a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Választmányának, a VIMOSZ elnökségének és a Magyar Fürdőszövetségnek. A Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi karán rendszeresen lát el államvizsga elnöki teendőket, és ő a Turizmus Intézeti Tanszék Szakmai Tanácsadó Testületének elnöke. 2010-ben megkapta a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést. Nős, két gyermek édesapja. Angolul és németül beszél.

Dr. Deák Imre az Igazgatóság tagja Danubius Hotels Nyrt.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat