Az UNION Biztosító Magyarország hatodik legnagyobb biztosítója, piaci részesedése 8,84%. Kompozit kínálata révén az ügyféligényeknek széleskörűen képes megfelelni, legyen szó akár magánszemélyekről, akár vállalatokról.

Változatos élet- és nem-életbiztosítási palettájával az UNION megoldást kínál a legkülönbözőbb élethelyzetekre, legyenek azok hosszú távú befektetési célok, váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés, utazás során felmerülő nem várt események, magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosító megoldások, vagy az otthon, vagyontárgyak védelme.

Társaságunk hosszú évek szakmai tapasztalatára építve, az egyedi szempontokat is figyelembe véve nyújt segítséget a vállalkozások, vállalatok és intézmények vagyon-, utas-, felelősség- és gépjármű-biztosítási igényeinek kielégítésében, valamint a munkavállalóik motiválásában és egészségének megőrzésében élet-, baleset- és egészségbiztosítások által.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat