2016. 01. hírek
Az összefoglalók teljes szövege a címekre kattintva olvashatóak.

"Magyarország 1986 - 2016" - 30 éve a versenyképes vállalkozásokért

Az innováció kultúrájának megteremtése, egyfajta innovációs fordulat szükséges ahhoz, hogy Magyarország lényegesen megnövelje növekedési potenciálját, és előkelőbb helyet tudjon betölteni a nemzetközi gazdasági értékláncban - mondta el Tálos Péter a Joint Venture Szövetség (JVSZ) 30 éves jubileumi évének nyitórendezvényén.

Bürokráciacsökkentés: van hová fejlődnünk

Az elmúlt években számos fejlesztés történt a Kormányzat részéről annak érdekében, hogy az csökkenjenek a magánszemélyekre és a vállalkozásokra rótt adminisztrációs terhek. A vállalatok vezetői elismerik, hogy elkezdődött valamiféle változás, azonban nem maradéktalanul elégedettek a fejlesztések ütemével, valamint eredményével - derült ki a Joint Venture Szövetség (JVSZ) „Fókuszban az adminisztrációcsökkentés"címmel megrendezett konferenciáján.

A HR szerepe a Magyarországon és a kelet-európai országokban jelenlévő multiknál

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) legutóbbi HR Klub eseményén a legfrissebb Ceeirt és Cranet HR kutatási eredményekről számoltak be a Szent István Egyetem (SZIE) Menedzsment és HR Kutató Központ kutatói. Dr. Poór József, Kovács Ildikó Éva és Dr. Szabó Katalin részletes bemutatást tartott a kelet-európai és a hazai HR kihívásokról, az általuk végzett empirikus kutatásról, valamint az abból származó következtetésekről, az esemény zárásaként pedig a jövőbeli terveikről beszéltek.

A piackutatás és a KKV-k kapcsolata

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) legutóbbi kis- és középvállalkozásoknak szóló klubeseményén a KKV-k és a piackutatás múltbéli, valamint jelenlegi kapcsolatáról, továbbá a legújabb mérési, adatgyűjtési, elemzési és adatvizualizációs lehetőségekről hallhattak előadásokat a vendégek.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat