Elnökünk, Chris Mattheisen állami elismerése

Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter a március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából Hírközlésért Érdemérem szakmai éremmel tüntette ki Christopher Mattheisent, a Magyar Telekom vezérigazgatóját a hírközlés érdekében végzett magas színvonalú, eredményes munkája elismeréseként.
A Hírközlési Érdemérmet a nemzeti fejlesztési miniszter adta át 2014. március 17-én.

Chris Mattheisen 1993-ban kezdett dolgozni a magyar távközlési iparágban a Westel 900 értékesítési és marketing igazgatójaként Budapesten. Ezt követően több magyar, lengyel és cseh mobilszolgáltató elindításában vett részt a U.S. West International képviseletében. 1997-től 1999-ig a MediaOne értékesítési és marketing tevékenységeit irányította Londonban, ezt követően a BT Cellnet üzleti, értékesítési és marketing igazgatói posztját töltötte be. 2002 szeptemberében a Magyar Telekom Lakossági Szolgáltatások Üzletága, 2005 januárjában a Vezetékes Szolgáltatások Üzletág (amely magában foglalta a Lakossági, az Internet és a Hálózati területet) irányításáért felelős vezérigazgató-helyettessé nevezték ki. 2006 decemberétől tölti be a Magyar Telekom vezérigazgatói pozícióját és tagja a társaság Igazgatóságának. Chris Mattheisen 2012 májusa óta betölti a Joint Venture Szövetség elnöki tisztségét is.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat