A Blue Colibri International Kft. 2019-ben alapította Takács-Fulai Viktória és Barathi Tamás. A korábban HR-marketing konzultációs területen szerzett tapasztalatok és a piacon lévő vállalati belső kommunikációs igények mentén indult el egy technológiai fejlesztés.

A Blue Colibri törekvése, hogy rugalmas keretrendszert adjon a HR és kommunikációs csapatok kezébe munkavállalóik direkt elérése, informálása, oktatása céljából.

Az alapítók kiemelten fontosnak érzik a vállalaton belüli közösségépítést, munkavállalók kölcsönös motiválását, a közös élmények keretrendszerének kialakítását.

A Blue Colibri Employee Platformmal 2023-ban már több mint 10 országban, 130 vállalat, 100.000 munkavállalójának mindennapjaira vannak hatással és segítik a napi kommunikációt, adminisztrációt, képzéseket és a vállalati egészségprogramok koordinálását is. Tesszik mindezt 22 nyelv, AI megoldások és automatikus fordítások segítségével.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat