RÓLUNK

A TranSearch Hungary Vezetői Tanácsadó Iroda a TranSearch International kizárólagos magyarországi képviselete. A Transearch International 1982-ben alakult és ma a világ egyik legnagyobb, legdinamikusabban fejlõdõ "executive search" szervezete, mely minden kontinensen jelen van irodáival. Mind irodái számát, mind éves árbevételét tekintve az elsõ 10 között szerepel a nemzetközi rangsorban. A szervezet jelenleg 37 országban mûködik 250 tanácsadóval. Profilja a vezetõ szakemberek felkutatása "executive search" módszerrel. A TranSearch International-re jellemzõ a folyamatos fejlõdés. A szervezet évrõl évre új irodákkal bõvül, jelenleg ezekbõl több mint 50-et mûködtet világszerte.

Az irodák közötti intenzív munkakapcsolat, a tapasztalatok elemzése és összehasonlítása, a nemzetközi képzések, az évente megrendezésre kerülõ világ- és regionális konferenciák biztosítják a folyamatos fejlõdést.

A TranSearch International tagirodái a legmagasabb minõségû standard-ek alapján mûködnek. Nemzetközi szakértõi csoportok, differenciált konzultációs team-ek biztosítják a projektek minõségi, magas színvonalú és gyors teljesítését. Az ágazat-specifikus szakértõi csapatok mûködési területei az Autógyártás, Pénzügyek, Ipar, IT és Telekommunikáció, Kereskedelem, Energetika, Egészségügy és Gyógyszeripar, valamint a Logisztika.

A Transearch International 1995 óta van jelen a magyarországi vezetési tanácsadás piacán. Az eltelt évek alatt a Transearch Hungary a hazai piac egyik legjelentõsebb "executive search" szolgáltatójává fejlõdött.

A felsõvezetõk felkutatása és kiválasztása mellett folyamatosan fejlesztette szakértelmét az olyan HR szolgáltatások terén is, mint az Assessment / Development Center, Management Audit, Vállalati HR Audit, Asszimilációs Program, Interjútechnikai tréning, Outplacement vagy az állásszerzés támogatása. A HR szolgáltatások a cég tevékenységének egyre növekvõ részét teszik ki.

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat