Vezetőség

Csuri Ferenc

1959-ben született Kecskeméten. Okleveles gépészmérnöki diplomáját Németországban, közgazdászi végzettségét Magyarországon szerezte. Pályája során elsősorban külföldi érdekeltségű ciprusi, osztrák, olasz és német kereskedelmi és ipari termelő cégeknél töltött be vezető beosztásokat. 15-éve a német érdekeltségű, de vegyesvállalati formában működő KLUDI Szerelvények Kft. ügyvezetője és egyben közép- és délkelet-európai regionális igazgatója. A magyaron kívül németül és angolul beszél. Két tanuló gyermekével és feleségével Budaörsön lakik.

KLUDI Szerelvények Kft.
A ma is családi tulajdonban lévő, de nemzetközileg aktív céget 1926-ban alapították a Ruhr-vidék peremén. A cég több más ország mellett Magyarországon is rendelkezik egy több mint 200 fős gyártóbázissal Diósdon. A magyar céget vegyesvállalati formában 1989-ben alapították és vegyesvállalatként működik a mai napig is. A magyar cég egyben az értékesítés tekintetében a közép- és délkelet-európai régió központja. Ezen szerepéből adódóan a környező országok valamint a Balkán területen jelentős tapasztalatokat szerzett.

Csuri Ferenc ügyvezető igazgató Kludi Szerelvények Kft.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat