A Schiller Flotta Kft. a 100%-ban magyar tulajdonú Schiller Autócsalád megbízható tagjaként 2007-től kínál operatív lízing szolgáltatást. Ügyfélkörünket alapvetően jól prosperáló kis- és középvállalkozások képezik, de akár az 1-1 autós cégek és a nagyobb flottával rendelkező multinacionális vállalatok is megtalálhatóak ügyfeleink között. 

A tartós bérlet, flottakezelés mellett klasszikus autóbérlést is kínálunk, így az ügyfeleink rövid és hosszútávú autós igényire is azonnal reagálni tudunk, ezzel egyedülállók vagyunk a piacon.

Stratégiai céljaink között szerepel magas színvonalú, minőségi szolgáltatás biztosítása, kollégáink több tízéves tapasztalatával, egyedülálló szakértelmével tudunk ezt biztosítani partnereink számára.

Schiller Flotta Kft. | Mobilitási megoldások szeretettel.

Vállalati filozófiánk a minőségi szolgáltatás. Alapvető célunk az ügyfelek cégautós elképzeléseinek teljeskörű kiszolgálása, bármely, a gépjármű használatához kapcsolódó igényeinek gyors és szakszerű megoldása. 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat