A Sanofi Magyarország egyik vezető gyógyszeripari vállalata, a hazai gazdaság 20 legnagyobb exportőre és 20 legnagyobb vállalata közé tartozik. Egyedülálló vállalat a régióban, hiszen szakértelme olyan nemzetközi háttérrel biztosított, amely lehetővé teszi a legmodernebb tudományos és technikai megoldásokhoz való hozzáférést. Hazánkban a tevékenységek széles körével van jelen, a klinikai vizsgálatoktól a gyártáson át a világszintű disztribúcióig, valamint minden 10. a hazai piacon elfogyasztott gyógyszer a Sanofi terméke.

A Sanofi csoporthoz tartozó Chinoin több mint százéves fennállása során olyan fejlesztéseket hajtott végre, melyek óriási jelentőséggel bírnak a magyar gyógyszeripar és gyógyszerészet történetében. A világon itt került sor először a Szent-Györgyi Albert által felfedezett C-vitamin üzemi előállítására, valamint az inzulin és a penicillin első hazai gyártására is.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat