A Roche vezető biotechnológiai vállalatként világelső az onkológia, a transzplantáció és az in-vitro diagnosztika területén. Gyógyszerészeti, diagnosztikai és diabétesz üzletággal van jelen Magyarországon, emellett a közelmúltban létrehoztak egy európai farmakovigilancia, gyógyszerminőségbiztosítási központot. A cég erős K+F tevékenységet folytat, bevétele ¾-ét a magyar gazdaságba forgatják vissza.  

Hazai szolgáltatóközpontjuk több mint 1750 dolgozója mintegy 60 országban támogatja a gyógyszercég üzleti folyamatait. A Roche úttörő szerepet tölt be a személyre szabott gyógyászatban és elhivatott az értékalapú egészségügy kialakítása kapcsán. Legfőbb célja, hogy biztosítsa azokat az egészségügyi technológiákat,  amelyekkel a diagnózis gyorsan és pontosan felállítható, hogy elősegítse a betegek számára legmegfelelőbb terápia kiválasztását. Innováción alapuló biotechnológiai cégként elkötelezetten kutatják, fejlesztik és gyártják a betegek számára jobb és hosszabb életet biztosító gyógyszereket és diagnosztikai módszereket. Annak érdekében, hogy ezek az orvostudományi vívmányok a betegekhez eljussanak, a kutatóik szorosan együttműködnek az egészségügyi szervezetekkel és szakemberekkel, hiszen a tudományos és orvosszakmai kooperáció adja az alapját a fejlesztésnek. 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat