A Prohuman több mint 20 éve meghatározó szerepet tölt be a magyar humánerőforrás-piacon. Ma már Magyarország piacvezető HR-szolgáltatója, valamint a régió meghatározó szereplője vagyunk.

Hét országban (Magyarország, Románia, Szlovénia, Ukrajna, Szerbia, Németország, Ausztria), több mint 20.000 munkavállalót biztosítunk ügyfeleinknek: diákoktól nyugdíjasokig, betanított munkásoktól diplomás vezetőkig.

A Prohuman Zrt. Magyarország piacvezető HR-szolgáltatójaként azért dolgozik, hogy a mindenkori munkaerőpiaci kihívásokat szem előtt tartva, gyorsan és megbízhatóan szolgálja ki ügyfeleit. Minősített foglalkoztatóként széles szolgáltatási portfóliójának egyik fő eleme az EU-n kívüli munkavállalók magyarországi elhelyezése. A Prohuman 20 éves fennállása alatt jelentős  cégcsoporttá nőtte ki magát, magyar és külföldi tagjai így együttes erővel, határokon átnyúló hálózattal és hatékony toborzási eszközeivel gyors, személyre szabott, komplex HR-megoldásokat nyújtanak partnereiknek.

Célunk, hogy a mindenkori munkaerőpiaci kihívásokat szem előtt tartva gyorsan és az egyedi igények alapján megbízható szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

Széles szolgáltatási portfóliónkban a munkaerő-kölcsönzésen-és közvetítésen túl megtalálható többek között a külföldi munkavállalók foglalkoztatása, valamint a bérszámfejtés és outsourcing is.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat