A Lizzy Card Papír Kft. már több, mint 40 éve folytatja tevékenységét különböző gazdasági formákban, terméktervezéssel, fejlesztéssel, gyártással és értékesítéssel foglalkozik. Egyik meghatározó, aktív személye Szilágyi Gábor, aki 2008-tól ügyvezetője és egyik tulajdonosa is a cégnek. Termékkínálata két termékkörre alapul: iskolaszeri termékekre (Lizzysuli termékek) és naptártermékekre, melynek fő tagja a PlanAll termékcsalád. 

A cég többszörös MagyarBrands, Superbrands díjas, Marketing Diamond Awards díjas, a Dun & Bradstreet AAA tanúsítványával rendelkezik.

A márka hosszú távú célja, hogy értéket teremtsen a társadalom számára. Lehetőségeit arra használja, hogy elősegítse a hátrányos helyzetű gyermekek fejlődését, hozzásegítse őket a sikerélményekhez, valamint támogassa és felkarolja a magyar művészek megjelenését termékeiken. A márka célja, hogy segítse e két réteg fejlődését, fejlesztését, ismertté tételét.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat