A DIEGO egy 100%-ban hazai tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely három országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában 150 áruházzal. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékkínálatát. A DIEGO fő termékcsoportjait a laminált padló, vízálló padló, szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A DIEGO dabasi központja a franchise rendszer mozgatórugója. A kereskedelem, termékbeszerzés, raktározás, szállítás megszervezése mellett olyan területeken is támogatást nyújt partnereinek, mint a marketing, pénzügy, kontrolling és az informatika. A központ az egyedi rendeléseket egyedi módon szolgálja ki, a függöny és a tekercsáru tekintetében vágóprogram áll a vevők rendelkezésre, a meghatározott méretekre vonatkozó megrendelések teljesítésére.

A DIEGO közel 30 éves múltra tekint vissza, közel 25 éve franchise rendszerben működik. A hosszú évek munkája alapján kifejlesztett termékskála, a központ által nyújtott háttérszolgáltatásokkal együtt kiforrott, kész megoldásokat nyújt leendő franchise partnereinek. A DIEGO 1992-es alapítása után 1997-ben költözött dabasi telephelyére. A magyar hálózat folyamatos növekedése mellett 2004-ben indult el a román, majd 2007-ben a szlovák piacra lépés. A DIEGO célja a további regionális terjeszkedés annak érdekében, hogy a jelenlegi piacain tovább erősítse meghatározó piaci szereplői státuszát. 

Az évek során a DIEGO padlóburkoló szakkereskedő láncból lakberendezési szakáruház hálózattá vált, melynek termékválasztéka lehetővé teszi, hogy a vásárlók minél több terméket tudjanak harmonikusan egymáshoz illeszteni. A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesítjük. 

Különlegesség a DIEGO kínálatában, hogy a termékekhez kapcsolódva a kiegészítők teljes skáláját felvonultatjuk. A DIEGO sajátossága és erőssége, hogy boltjainkban szakképzett értékesítő kollegák segítik vásárlóinkat eligazodni a termékek között. A DIEGO áruházakban ingyenes szaktanácsadással, és egy csésze finom kávéval várjuk vásárlóinkat, hogy megismerkedjenek kiváló minőségű, és kedvező árú termékeinkkel, melyekhez minden szükséges kiegészítő terméket is megtalálnak kínálatunkban Emellett a környezetvédelem és a textilhulladékok újrahasznosítása is egyre fontosabb szerepet kap a cég életében. 

A DIEGO sikereit különböző díjak is mutatják: több alkalommal is elnyertük már a „Superbrands”, „Magyar Brands”, „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat, valamint a Magyar Franchise Szövetség is rendszeresen elismerésben részesíti a DIEGO tevékenységét. A DIEGO jövőbeli tervei között szerepelnek további boltnyitások Romániában és Szlovákiában valamint a web áruház piaci jelenlétének erősítése.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat