2021. 01. hírek
Az összefoglalók teljes szövege a címekre kattintva olvashatóak.

Digitális HR - toborzás, onboarding és képzés - HR mini online konferencia összefoglaló

Budapest, 2021. január 21. – A pandémia elmúlt hónapjaiban rohamléptekkel haladt előre - a többnyire kényszer által vezérelt - digitalizáció. Hogyan sikerült hatékonyabbá tenni és online csatornákra átültetni a toborzást, az onboardingot és a képzést? A Joint Venture Szövetség mini konferenciáján erre is választ adtak a tanácsadók és HR vezetők, emellett a HR egyes specifikus területeire vonatkozó digitális megoldásokról és a jó vállalati gyakorlatokról is áttekintést kaphattak a résztvevők.

VINOP az új kulcsszó- Felkészülés a 2021-2027-es EU támogatási ciklusra online konferencia összefoglaló

Budapest, 2021. január 28. – Hasznos információkhoz juthattak vállalatvezetők a 2021-2027-es EU támogatási ciklusról és a VINOP pályázatokról a Joint Venture Szövetség online konferenciáján. Egy hét éves ciklus első évében mindig nagy az izgalom. A népszerű pályázatok, mint az eszközbeszerzés és az innováció hamarosan talán újra elérhetővé válnak – nyitotta meg az eseményt Szőcs Árpád, az MKB Consulting Zrt vezető tanácsadója.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat