Új tisztségviselőket választott a JVSZ - beszámoló a 2017. évi Közgyűlésről

2017. május 11-én tartottuk a Gundel Étteremben a JVSZ 2017. évi Közgyűlését

Tálos Péter elnök úr a 2016-os évről szóló beszámolójában hangsúlyozta, hogy a JVSZ tagjai együtt közel százezer embert foglalkoztatnak és tagvállalatainak összárbevétele 11-12 ezer milliárd forint körül alakul. Elmondta, hogy a  jubileumi év kiemelkedő eseményekkel és arculatváltással zajlott, a 30 éves évfordulót nagyszabású gálarendezvénnyel ünnepelte a szervezet. Tálos Péter a jövő feladatai között említette a Szövetség gazdálkodásának további egyensúlyban tartását, a taglétszám további növelését. Központi témaként továbbra is az innováció szerepének és az innovatív magyar vállalatok térnyerésének fontosságát emelte ki. Köszönetet mondott az Elnökség, a Bizottságok vezetőinek és a Titkárságnak a munkáért, külön megköszönve Szollár István ügyvezető igazgatóhelyettes 18 évi munkáját, aki megrendült egészségi állapotára tekintettel megvált a JVSZ csapatától.

Szendrey Silvia ügyvezető igazgató beszámolójában kiemelt hangsúlyt kapott az érdekképviseleti munka, számos jogszabály-előkészítésben, törvény-módosításban vettünk részt 2016-ban is. Tavaly ismét sok olyan rendezvényt szervezett a szövetség, amely tagjaink számára a kapcsolatépítés és  információáramlás záloga. Kihangsúlyozta, egyedi információkérésben, kapcsolatépítésben is számos vállalat tevékenységét segítettük.

     

 

A Közgyűlés pontosította a JVSZ Alapszabályát (a napirenddel megküldött háttéranyagnak megfelelően), amelyet Dr. Gortvay István ügyvéd, a GHM Ügyvédi Iroda vezetője ismertett, és elfogadásra került a Felügyelőbizottság elnöke, Lipcsei András, a Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Kft. ügyvezetője által ismertetett pénzügyi beszámoló és költségvetés is.

Az eseményen Arany Rózsa Díj elismerésben részesült Nógrádi Tóth Erzsébet egészségügyi szakújságíró.

A szervezet két új tisztségviselőt is választott. A Közgyűlés az elnökség tagjává választotta Kiss Katalint, a MAM Hungária ügyvezető igazgatóját, a felügyelőbizottság tagjává pedig Gion Gábort, a Deloitte Zrt. elnök-vezérigazgatóját, partnerét. A Közgyűlés egyúttal újabb három évre meghosszabbította Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese elnökségi mandátumát.

A rendezvény támogatói voltak tagvállalataink:

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat