A Calmit Hungária Kft., mint az osztrák Schmid Holding tagja, jelen van a világ számos országában és globális jelenléte lehetővé teszi, hogy partnereit a világon szinte bárhol kiszolgálja ömlesztett vagy zsákolt termékekkel, palettán vagy konténerben, akár közúti, vasúti vagy vízi fuvareszközzel. A Calmit Hungária Kft. garantálja a rendszeres, rugalmas és pontos szállítást vevői számára. A Calmit Hungária Kft. elsődleges célként kezeli a folyamatosan változó vásárlói igényeknek való megfelelést, melynek során vevő-specifikus termékeket és szolgáltatásokat nyújt igényeik szerint. Ehhez tartozik a fizikai és kémiai tulajdonságok folyamatos ellenőrzése a gyártási folyamat során az alapanyagok szelektív bányászatától a termékek kiszállításáig. 

A csoport mindent megtesz, hogy környezetbarát módon termeljen. Ennek érdekében modern berendezéseket használ, és folyamatosan fejleszti berendezéseit, hogy megfeleljen az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírásoknak.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat