Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Joint Venture Szövetség és az Agrárminisztérium

Az Agrárminisztérium és a Joint Venture Szövetség (JVSZ) közötti stratégiai partnerségi megállapodást írt alá Dr. Nagy István miniszter és Dr. Fábián Ágnes elnök.

Dr. Nobilis Márton Pál élelmiszeriparért felelős államtitkár úrtól a megállapodást Seres Nikolett,  operatív igazgatónk vette át 2023. március 7-én a VI. Sirha Expon.

A stratégiai partnerség célja a JVSZ és az Agrárminisztérium szorosabb együttműködése a jogszabályok és a jogszabályokat megalapozó koncepciók előkészítési munkájában, valamint az elfogadott jogszabályok hatásainak értékelésében (jogszabályok utólagos véleményezésében) annak érdekében, hogy javuljon az érintett ágazatok jogszabályi kereteinek minősége. 

A felek a stratégiai partnerség mentén az alábbi alapelveket követik: hatékonyság, nyitottság, érdemi együttműködés.

A Kormány és az Agrárminisztérium a szakpolitikák összehangolásával kiemelten ösztönözni kívánja azoknak az ágazatoknak a fejlődését, amelyek fontos szerepet játszanak a gazdaság, élénkítésében, az agrár- és élelmiszergazdaság versenyképességének növelésében, piaci pozícióinak javításában. 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat