Economy Brunch // AI és Digitalizáció - Beszámoló

ECONOMY BRUNCH // AI ÉS DIGITALIZÁCIÓ

BESZÁMOLÓ

 

Az évindító szakmai programon az Átláltható Pénz-, Adóügyek és Jog Szakmai Fórumunk szervezésében, elismert szakértők meghívásával az AI és a DIGITALIZÁCIÓ témakörét jártuk körbe az adózás, a pénzügyek és a jog területén.

Tóth Péter, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöki főtanácsadója nyitóelőadásában beszámolt arról, hogy jelenleg milyen digitális megoldásokat alkalmaz a NAV és arról is említést tett, hogy melyek azok a területek, amire semmiképpen sem szeretnék használni a mesterséges intelligenciát.

Az eseményen kivetített prezentációját ide kattintva tekintheti meg.

Besztró Szabolcs, a Billingo stratégiai és operatív igazgatója pedig gyakorlati példákon keresztül mutatta be, hogy hogyan lehet hatékonyan alkalmazni a mesterséges intelligenciát a cégvezetés területén.

Az esemény részletes szakmai beszámolóját a Makronóm Intézet gazdasági blogján itt olvashatja!

A szakmai előadásokat követően az interaktív beszélgetés során résztvevőink kitértek a digitalizációban rejlő lehetőségekre, és azokra a veszélyekre és rizikófaktorokra is, melyeket minden esetben érdemes mérlegelnünk.

Köszönjük az értékes beszélgetést:
Antal Lajosnak, kiberbiztonsági szakértőnek
Dr. Firniksz Juditnak, a PPKE Versenyjogi Kutató Központ kutatójának és
 Dr. Szabó Orsolyának, az InvestCEE LegalTech Consultancy alapítójának.

Emellett külön köszönetünket fejezzük ki a fórum munkájának összefogásáért Jancsa-Pék Juditnak, a LeitnerLeitner partnerének és a Szakmai Fórum elnökének, a beszélgetés moderálásáért pedig Szabó Viktornak, a ​VGD Hungary adó- és bérszámfejtési partnerének.

A rendezvényen készült képeket ide kattintva tekintheti meg. 

Ezúton is köszönjük támogatóinknak az együttműködést, mellyel jelentősen hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!  

Főtámogató: FOXCONN

Támogatók: LEGO, LeitnerLeitner, UNICREDIT Bank Wolters Kluwer

Szakmai partner: Makronóm Intézet

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat