Vezetőség

Lambert Zoltán

Lambert Zoltán első szakmai tapasztalatait a nagy nemzetközi könyvvizsgáló cégeknél, illetve a Quelle magyarországi ügyvezetőjeként szerezte meg. 1998-ban alapította társtulajdonosként a Klient Kft-t, amely mára egy több mint 120 főt foglalkoztató, adó- és pénzügyi tanácsadással, számviteli és könyvvizsgálati szolgáltatással foglalkozó cégcsoporttá nőtte ki magát. A Klient 2013-ban csatlakozott a WTS Global nemzetközi hálózatához, és ma már több mint 400 ügyfelének, köztük számos nemzetközi nagyvállalatnak megbízható, hosszútávú partnere.

Lambert Zoltán a WTS Klient vezetése mellett tevékeny szerepet játszik a magyar-német gazdasági kapcsolatok fejlesztésében is. 2013-ban német és magyar nyelven írt tanulmánya, mely a „Javaslatok a magyar adótörvények ésszerűsítésére” címet viseli, az adózással foglalkozó szakmai és kormányzati szereplők körében is pozitív fogadtatásban részesült. A megfogalmazott javaslatok egy részét a WTS Klient sikeresen keresztül is vitte a magyar adóigazgatáson és a döntéshozókon.

Lambert Zoltán a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának elnökségi tagja, a Német-Magyar Ifjúságért Egyesületnél (Deutsch-Ungarisches Jugendwerk e.V.) pedig igazgatósági tagként tölt be kincstárnoki funkciót.

Lambert Zoltán ügyvezető igazgató WTS Klient Adótanácsadó Kft.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat