Vezetőség

Jákli Gergely

Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi- és Számviteli Karán, majd a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán végezte.

Pályafutását a kereskedelmi banki szektorban vállalatfinanszírozással kezdte, általános banki szolgáltatások, treasury szolgáltatások, valamint strukturált beruházás-finanszírozás területén szerzett tapasztalatokat. Dolgozott a K&H-nál és a K&H Lízingcsoportnál is, 2013-tól a Budapest Lízing Zrt. –nél sales managerként folytatta tovább munkáját.

2014-ben csatlakozott az EXIM csapatához, ahol kezdetben a belföldi akvizíciós terület feladatait koordinálta, majd a Vezérigazgatói Kabinetet vezette. 2017.decemberétől az EXIM ügyvezető igazgatója és az igazgatóság tagja.

Angolul beszél. Házas, egy gyermek édesapja.

2018. május 22-tól az EXIM (Magyar Export-Import Bank Zrt. és Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. intézménypáros) vezérigazgatója.

Ügyfelei mellett rendszeres vendégelőadó magyarországi egyetemeken, a Miskolci Egyetem címzetes docense, továbbá 2016 óta az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa Kuratóriumának elnöke.

Jákli Gergely vezérigazgató EXIM
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat