A Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Nonprofit Kft. (MFOI) 2021-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy közvetlen irányítású európai uniós programokban való magyar részvételt növelje, illetve ezen brüsszeli források elnyerésében segítse a magyar és közép-kelet-európai pályázókat.

A közvetlen források kiemelkedő finanszírozási lehetőséget jelentenek, hiszen a 2021-2027. évi uniós költségvetés mintegy 20%-át, azaz 340 milliárd euró összértéket tesznek ki és sokféle szakterületet fednek le. Az ebbe a körbe tartozó 24 különböző alap által kijelölt pályázati célok számos kiemelt iparágat (pl. energiaszektor, agrárium, egészségügy), és több fontos fejlesztési módozatot (pl. digitalizáció, innováció, külpiacra lépés) is előtérbe helyeznek, a zöldítés és a klímavédelem fontosságát is szem előtt tartva.

Célközönség tekintetében nagyon széles a résztvevői kör, nagyvállalatok, kis- és középvállalatok, önkormányzatok, növekedési fázisba ért start-up cégek, illetve egyetemek, kutatóintézetek vagy társadalmi, nonprofit szervezetek egyaránt sikerrel pályázhatnak ezekre a forrásokra. 

Az MFOI-nak, mint tanácsadó cégnek központi feladata, hogy személyre szabottan támogassa ügyfeleit a fejlesztési- és projektötletek felmerülésétől a közvetlen kezelésű forrásokra vonatkozó pályázat beadásáig, valamint, hogy adott esetben összekösse a releváns hazai és nemzetközi szereplőket.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat