2020. 07. hírek
Az összefoglalók teljes szövege a címekre kattintva olvashatóak.

Gazdasági adatok és ami mögöttük van összefoglaló

Budapest, 2020. július 8. – A JVSZ Tőkeexport Bizottságának nyílt ülésén Kovács Krisztián, a KSH Elemzések és tartalmak szerkesztőségének osztályvezetője mutatta be a KSH makrogazdasági számainak, adatainak létrejöttét, módszertani kérdéseit.

Restart - Hogyan indulnak újra a vállalatok? összefoglaló

Budapest, 2020. július 16. – A JVSZ Gazdaságstratégiai Bizottságának mini konferenciáján neves szakértők a gazdaság újraindításának körülményeit tekintették át egy nagyvállalat szemüvegén keresztül, illetve a makrogazdasági kilátások szempontjából. Különböző szakaszokból áll az alkalmazkodás időszaka, a tűzoltástól a restartig, illetve az új normalitás kialakulásáig. Kérdés, hogy mihez lehet visszatérni a gazdasági környezet, a szervezeti működés szintjén – fogalmazott Szabó Csaba a Develor vezérigazgatója, az esemény házigazdája. A tanácsadó cég 200 vállalati döntéshozót kérdezett meg járványt követő gazdasági várakozásairól, amely alapján a cégek közel fele kedvezőtlenebb üzleti lehetőségeket vár.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat