2014. 02. hírek
Az összefoglalók teljes szövege a címekre kattintva olvashatóak.

Elégedett munkaerő - elégedett ügyfél

A megfelelő munkavállalói attitűd és viselkedés százmilliárdos különbséget is jelenthet egy cég eredményeiben. - A pozitív ügyfélélmény kiemelt fontossága mára általánosan elfogadott nézet ugyan, ám azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy ehhez elsősorban az elkötelezett munkaerőn keresztül vezet az út, így a megfelelő helyen és módon, célirányosan alkalmazott tréning profitabilitás szempontjából is kimutathatóan hozzájárul egy adott vállalat sikeréhez.

Diverzifikálni kell az export-portfóliót: az erős nyugati kapcsolatok mellett keleten is van potenciál

Komoly potenciált jelent a magyar vállalatok számára a külpiacokon való terjeszkedés, amelyhez a feltételek részben adottak, részben a lehetőségek kiaknázásához jóval több forrás, és előkészületi munka kell. A Joint Venture Szövetség (JVSZ) külgazdasági évindítóján a szakemberek összegezték mi szükséges a magyar cégek aktívabb külpiaci jelenlétéhez: a forrásoldal erősítése mind a tőke, mint a humán-erőforrás tekintetében; a menedzsment-tudás és kompetencia; a kapcsolati tőke; valamint a hálózatszerű nemzeti együttműködések.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat