VOSZ Együttműködési Szerződés

Eppel János, a VOSZ elnöke kiemelte: "A VOSZ hisz az együttműködés erejében, ezért az idei évben a stratégiájának részeként megújítja és aktivizálja együttműködési szerződéseit és új potenciális szövetségeket köt itthon és nemzetközi szinten egyaránt”. Hozzátette: "A vállalkozói érdekek képviselete, informálás, a felmerülő üzleti lehetőségek, akár vállalkozói problémák kezelésében a szövetségek által nyújtott segítségnek és szolgáltatásoknak nem lehet és nem is szabad szigetszerűen működni, hanem kiemelt partnerekkel, mint például a JVSZ, együttműködve" Eppel meglátása szerint számos olyan ponton tudja a két szövetség erősíteni egymást, ami a vállalkozók érdekeit is szolgálja.

Dr. Fábián Ágnes, a JVSZ elnöke nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a két szövetség közötti együttműködés új utakat nyit a tagvállalatok előtt, lehetővé téve számukra, hogy tovább erősíthessék üzleti kapcsolataikat és növeljék vállalatuk láthatóságát a hazai gazdasági életben. „A JVSZ tevékenységének egyik fókuszpontja a kormányzati prioritások és a vállalati szektor közötti szinergia megteremtése, tagvállalataink szakmai érdekképviselete. Ehhez járul hozzá a VOSZ-szal kialakított együttműködésünk is, amely valós lehetőséget teremt a hazai vállalkozásfejlesztési ökoszisztéma támogatására, és a versenyképességet segítő javaslatok kidolgozására. Emellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a KKV szektor támogatására, ezzel is hozzájárulva a gazdaság dinamikus növekedéséhez – emelte ki a JVSZ elnöke.”

A megállapodás keretében a JVSZ és VOSZ közösen dolgozik majd a tagvállalatok számára új lehetőségek feltérképezésén, valamint különböző programok kidolgozásán, amelyek célja a vállalkozások fejlődése és versenyképességük növelése. Az együttműködés keretében tervezett kezdeményezések közé olyan események, programok és szakmai találkozók tartoznak, amelyek különféle iparágakat céloznak meg.

A szövetségek közötti együttműködés valóban új korszakot nyithat a vállalatok és vállalkozások számára, erősítve ezzel a különböző szektorok átláthatóságát és együttműködését, valamint elősegítve a közös célok elérését. 

A VOSZ és a JVSZ bizakodva tekint a jövőbeni aktivitásokra és várják a közös munkát, amelynek végső célja a magyar vállalkozói közösség fejlődésének elősegítése. Az együttműködés révén a két szövetség együtt formálhatja a jövőt, és a vállalkozások számára kedvezőbb környezetet alakíthat ki, mely hozzájárul a gazdasági növekedéshez és a foglalkoztatás bővüléséhez

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat