JVSZ Évzáró online rendezvény összefoglaló

Budapest, 2020. december 9. – Idén, a járványhelyzetre tekintettel a hagyományostól eltérő módon, online tartotta meg évértékelő beszédét a Joint Venture Szövetség elnöke, Tálos Péter.

Az idei évvel véget ért a modern kori történelem egyik leghosszabb konjunkturális időszaka. A járvány lezárultát követően arra is fel kell készülnünk, hogy másként fogunk élni, mint azt megelőzően. A gyors visszarendeződés helyett K alakú kilábalás jöhet, ahol egyes gazdasági szektorok gyorsan nőnek majd, másoknál elhúzódik a válság. Az is világossá vált, hogy a kormány erőforrásai végesek, ezért sok cégnek magának kell megtalálni a kivezető utat- fogalmazott Tálos Péter.

Az elnök úr megköszönte a JVSZ tagjainak, hogy kitartottak a szövetség mellett, egyúttal békés, boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új évet kívánt nekik.  

A virtuális eseményről készült video megtekinthető ITT

Egyúttal köszönjük a KKVHÁZ-nak, hogy támogatta rendezvényünk létrejöttét. A KKVHÁZ-ról bővebb tájékoztatás megtekinthető ezen a linken ITT.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat