A KPMG Magyarországon

A KPMG 1989 óta Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. A 147 országban több mint 219 000 szakembert foglalkoztató globális KPMG szervezet. A magyarországi vállalatainál több mint 1 400 munkatárs dolgozik – a KPMG Hungária Kft. könyvvizsgálati, míg a KPMG Tanácsadó Kft. széles körű adó-, jogi és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat kínál magyar és multinacionális társaságok, kormányzati szervek és külföldi befektetők számára. A KPMG Budapesten működő globális ügyviteli központja (KPMG Global Services Hungary) az EMA-régió több mint 35 országában nyújt ügyviteli támogatást.

Iparág-specifikus szolgáltatásokat kínálunk a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az ingatlanpiac és a turizmus terén. Tanácsadóink nemzetközi elismertséggel rendelkeznek az energia- és közüzemi szektorban, a turizmus- és sportfejlesztés, valamint a magántulajdonú társaságok támogatásában.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy segítsük ügyfeleinket a nehezebb gazdasági környezetben egyebek mellett a számvitel, a pénzügyi restrukturálás, a készpénz- és likviditásmenedzsment, az üzleti hatékonyság fejlesztése, valamint hatékonyabb adózási rendszerek és eljárások kialakítása terén.

A vállalati felelősségvállalás (CR) üzleti stratégiánk és mindennapi működésünk része; jelentős energiát, időt és pénzt fordítunk arra, hogy segítsük a fenntarthatóságot, a környezet védelmét, munkatársaink, a helyi közösségek és a társadalom egésze életminőségének javítását.

Szolgáltatásaink:

Könyvvizsgálat

■ Magyar éves beszámolók könyvvizsgálata
■ IFRS és US GAAP pénzügyi kimutatások könyvvizsgálata
■ német, izraeli, japán és koreai szakmai csoportok

Adótanácsadás

■ Társasági adó, átvilágítási és adóvizsgálati szolgáltatások
■ Közvetettadó-tanácsadás és forgalmi adókkal kapcsolatos adóadminisztráció
■ Nemzetközi adózási tanácsadás
■ Transzferár-képzési tanácsadás
■ Magánszemélyek adózása
■ Adótanácsadás a pénzügyi szolgáltatási szektor számára
■ Jogi tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatások

■ Vezetési tanácsadás

– Üzleti hatékonyság fejlesztése
– Informatikai tanácsadás

■ Kockázatkezelési tanácsadás

– Számviteli tanácsadás, könyvelés és bérszámfejtés
– Pénzügyikockázat-kezelés
– Forensic-szolgáltatások
– Megfelelőségi és belső ellenőrzési szolgáltatások
– Informatikai kockázatkezelési tanácsadás

■ Tranzakciós tanácsadás

– Corporate Finance
– Restructuring-szolgáltatások
– Tranzakciós szolgáltatások

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat