Elindult a nevezési időszak a "Companies for the Future Award" különdíjakra!

A JVSZ egyik kiemelt küldetése, hogy a jógyakorlatok és konkrét projekt tapasztalatok megosztásával támogassa a hazai vállalatok fejlődését. Célunk minél nagyobb láthatóságot teremteni és minél több területen díjazni a JVSZ tagvállalatait, így a 2021-ben megalapított „COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD” elismeréseink sorát az eddigi sikerek folytatásaként 2024-ben tovább folytatjuk.

A pályázati lehetőséggel a vállalatok jógyakorlatait szeretnénk népszerűsíteni és díjazni olyan kategóriákban, melyeket a JVSZ elnöksége és ügyvezetése - a szervezet értékeivel összhangban - kiemelten fontosnak tart a jelenlegi környezetben, ezáltal is támogatva a cégek minél eredményesebb és hatékonyabb működését.

A JVSZCompanies for the Future Awardkülöndíjainak átadásával nagyobb láthatóságot kívánunk teremteni azon vállalatok példamutató programjainak, akiknek a felelős és tudatos működése kiterjed:

- a vállalaton belüli tehetséggondozásra, az utánpótlásról való gondoskodásra:

BEST TALENT PROGRAM a Henkel Magyarország támogatásával

- az ESG alapelvek mentén a befektetői bizalmat, transzparenciát erősítő programok elindítására, működtetésére:

BEST ESG PROGRAM az E.ON Hungária Csoport támogatásával

- a digitalizációs transzformációban élenjáró, naprakész hatékonyságnövelő megoldásokat alkalmazó, fejlesztő, kiemelkedő vállalati technológiai megoldásokra:

BEST TECHNOLOGY INVESTMENT a Foxconn Csoport támogatásával

A mostani időszakban először lesznek olyan különdíj kategóriáink, melyeket nem csak tagvállalataink, hanem széles körben, külsős vállalatok is meg tudnak pályázni.

Az első nyílt különdíj kategóriánk:

- a jövőbe mutató vállalati értékekre és a jövő generációinak és társadalmának jóllétét támogató innovativitásra:

BEST NEXT GENERATION COMPANY a MAM-Hungária Kft. támogatásával

További részleteket és a nevezés pontos menetét a pályázati menüpont alatt talál.

Ha a nevezési folyamattal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal a kommunikacio@jointventure.hu e-mail címen.

Nagy szeretettel várjuk a pályázati anyagokat!

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat