Vezetőség

Szollár Domokos

2019. április – Kabinetfőnök, MOL-csoport

2019. április 1-től a MOL-csoport Kabinetfőnöki pozícióját tölti be. Feladatai közé tartozik a vállalatcsoport kiemelt döntéshozó testületeinek (Közgyűlés, Igazgatóság, Vezérigazgatói Testület és Ügyvezető Testület) munkájának vezetése; a Vezérigazgatói Testület által indított vállalati projektek koordinálása; a társadalmi kapcsolatok támogatása; a stratégiai szponzorációs és mecenatúra politika irányítása, illetve a stratégiai kommunikáció felügyelete.

2016. június – Társasági és Marketingkommunikációs igazgató, MOL-csoport

2016-tól felel a MOL-csoport társasági és marketingkommunikációs területeiért (sajtó, belsőkommunikáció, médiakapcsolatok, marketingkommunikáció, szponzoráció, mecenatúra). Vezeti a 40 országban jelenlévő, integrált olaj és gázipari vállalat 81 fős nemzetközi kommunikációs csapatát. Ellátja a társaság szóvivői feladatait is.

2012. október – 2017. június Kommunikációs igazgató, MOL Magyarország

Öt éven keresztül irányította a MOL magyarországi vállalatának integrált Társasági és marketing kommunikációs csapatát. Feladatai voltak a teljes hazai sajtó és médiakapcsolatok menedzselése, dolgozói kommunikáció irányítása, szponzoráció és mecenatúra stratégia megvalósítása és márka-, illetve társasági marketing stratégiák végrehajtása.

2011. október – 2012. október Nemzetközi kommunikációs vezető, MOL-csoport

Mint a vállalatcsoport nemzetközi kommunikációs vezetője, felelős volt a MOL-csoport nemzetközi média és sajtókapcsolataiért.

2009. május – 2010. június Kormányszóvivő, a Magyar Köztársaság Kormánya

Bő egy évig kormányszóvivői tisztséget viselt a Bajnai Gordon miniszterelnök által vezetett válságkezelő kormányban. Feladata a szakértői kormányban a Miniszterelnök média képviselete és a kormány válságkezelő programjának kommunikálása volt. A 12 fős kormányszóvivői irodát is vezette.
Kommunikációs vezető, Budapest Airport

2004. május – 2009. április A ferihegyi nemzetközi repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetőjeként és szóvivőjeként felügyelte a társaság sajtó-, és belsőkommunikációját, menedzseltem a közösségi és társadalmi kapcsolatokat. Három tulajdonos (Magyar Állam, a brit BAA és a német HOCHTIEF AirPort) irányítása alatt több belső és külső átalakítási program kidolgozásában és végrehajtásában vett részt.

Tudományos munkatárs, Közép-európai Kulturális Intézet, Nemzeti Kulturális Örökségvédelmi Minisztérium.

2001. április – 2004. május Részt vett a Magyar Kormány közép-európai kulturális diplomáciáját segítő háttérintézmény munkájában.

Tanulmányok: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészettudományi Kar (1994-2000), Történész és szociológus, Szellemkép Szabadegyetem, Budapest (1999), Vizuális és videó-művészet, Móricz Zsigmond Gimnázium, Budapest (1989-1993)
 

Szollár Domokos Kabinetfőnök MOL-Csoport
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat