Vezetőség

Kovács Balázs

Kovács Balázs 2017 januárjától a Danubius Hotels vezérigazgatója. Vezetése alatt a Danubius Hotels folytatta komoly beruházási projektjeit, folyamatosan újultak meg érdekeltségei és elnyerte Az Év Munkaadója díjat. 2019-ben munkáját Kőrösi Csoma Sándor Nagydíjjal ismerte el a Magyar Turisztikai Ügynökség. Szakmai hitvallása szerint a vendégek és munkatársak egyformán fontos szerepet töltenek be egy szálloda sikerességében és stratégiájában. Az ő kezdeményezésére alakult meg a Danubius Pillérek Klubja is - amely a szálloda középvezetői rétegének szakmai és vezetői edukációs platformja – felismerve, hogy a jövő sikeres cégei az erős középvezetői rétegen alapulnak. Szállodaipari szakemberként a 21. szálloda technikai újításai, a mesterséges intelligencia szállodai alkalmazása mellett az értékesítési stratégiák innovációja is foglalkoztatja.
Kovács Balázs két évtizede a szállodacsoport munkatársa. 2007-től tíz éven keresztül volt a Danubius központi sales és marketing - vezérigazgató helyettese. 2006-tól a Danubius Hotel Helia szállodaigazgatója volt. 1994-ben került a Hiltonba, ahol értékesítési igazgatóként fejezte be ottani tevékenységét. Pályáját 1993-ban kezdte a Danubius csoport központjában, értékesítőként. Családjával Budán él, 2 gyermek büszke édesapja. Szakmai tagságok: Magyar Szállodák és Éttermek Szövetség (ügyvezető elnökség tagja),Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (elnökségi tag), Menedzserek Országos Szövetsége (tag) A szakmai tagságok mellett fontos feladatának tartja a szakmai utánpótlás támogatását. A Budapesti Gazdasági Egyetemen évek óta rendszeresen államvizsga elnöki feladatokat lát el, valamint a Turizmus Intézeti Tanszék Szakmai Tanácsadó Testületének tagja.

Kovács Balázs vezérigazgató Danubius Hotels
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat