Vezetőség

Jamniczky Zsolt

Több mint másfél évtizede a hazai energiaipar meghatározó személyisége, a karbonsemleges és fenntartható üzleti működés elkötelezett képviselője.

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán végzett 1991-ben, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott posztgraduális jogi tanulmányokat. 1991-től a Magyar Országgyűlés külkapcsolati irodájának tanácsadója volt, ezt követően 1996-tól 2007-ig előbb a Reemtsma-nál, majd a Philip Morrisnál töltött be vállalati ügyekért felelős területeken vezető pozíciókat – Budapesten, Brüsszelben és Zágrábban is dolgozott. 

2007-ben csatlakozott az E.ON Hungáriához, mint központi ügyekért felelős igazgató, 2010-ben a vállalatcsoport igazgatótanácsának tagja lett. 2016-tól az E.ON Hungária csoport ügyfélmegoldásokért felelős vezérigazgató-helyettese, aki az ügyfélszolgálatért, az energiapiacokért, az energiaértékesítésért, az energiamegoldások értékesítéséért, a projektek kivitelezéséért és az üzemeltetésért, valamint a márka és marketing területért felel.

2011 óta az Eurelectric Magyarországi Tagozatának alelnöke, 2013-tól a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért szervezet elnökségi tagja. 2019 májusában a Magyar Üzleti Vezetők Fórumának igazgatója lett. 2020 szeptemberétől a Jövő Mobilitása Szövetség és az Okos Jövő Innovációs Klaszter elnökségi tagja.

A hazai energiaipart meghatározó tevékenységéért, különösen a lakosság igényeit figyelembe vevő vállalatirányítási és szolgáltatási rendszerek kiépítéséért, valamint az elektromos 

Jamniczky Zsolt vezérigazgató-helyettes E.ON Hungária Csoport
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat