Vezetőség

Heiszler Gabriella

Heiszler Gabriella a hazai kereskedelmi és élelmiszeripari szektor meghatározó képviselője. Vállalatirányítási tevékenységének középpontjában az erős, folyamatosan bővülő piaci jelenlét mellett a fenntartható vállalati működés áll.

Okleveles közgazdászként végzett 1999-ben a Corvinus Egyetemen számvitel és vállalatértékelés szakon. Ezzel párhuzamosan a St. Galleni egyetemmel együttműködésben nemzetközi közgazdász, a Passau Egyetemmel kooperálva német nyelvű üzemgazdász képzésben vett részt, majd jogi szakokleveles közgazdász diplomát szerzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. 

Első munkahelye a GE Lighting Hungary pénzügyi elemzői posztja volt, majd a Worldmark Hungary pénzügyi kontroller pozíciójában folytatta munkáját. A SPAR Magyarországnál 2006 óta dolgozik. Elsőként belső ellenőrzési vezetőként, majd 2009-től kontrolling és számviteli vezetőként tevékenykedett. Ezt követően cégvezető, majd ügyvezető igazgató lett, 2017 januárjától pedig a hazai üzletlánc első számú ügyvezető igazgatójaként dolgozik. 

Vezetése alatt hazánk egyik legnagyobb munkaadója, a SPAR Magyarország tovább tudta növelni piaci részesedését. Büszke rá, hogy felelősen gondolkodó vállalatként fenntarthatósági kezdeményezéseket és társadalmi célú programokat is indítanak minden esztendőben.

Irányítása alatt a SPAR magyar vállalatként, és a hazai élelmiszeripar megbízható partnereként kétszer is elnyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi nívódíjat, ő maga pedig 2022-ben megkapta a kereskedelmi szakma legrangosabb kitüntetését, a Klauzál Gábor elismerő oklevelet a kereskedelemért végzett kimagasló, példamutató munkájáért. A Forbes legbefolyásosabb magyar nők az üzleti életben 2020-as listáján a 3. helyet szerezte meg, és azóta is az élvonalban van. 

Heiszler Gabriella elnök-ügyvezető igazgató SPAR Magyarország
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat