Vezetőség

Gothárdi Ibolya

Számos hazai üzleti- és szakmai szervezet vezetőségének meghatározó tagja, közel 15 éven át dolgozott regionális HR vezérigazgató-helyettesként multinacionális cégeknél, ezzel 28 ország HR-tevékenységét koordinálva. Jelenleg a 4iG Group HR igazgatója.

Az ELTE elvégzését követően külkereskedelmi tanulmányokat folytatott, valamint HR mester fokozatot szerzett az angliai University of Buckingham-en. Több éve foglalkozik executive és nemzetközi coachként (ACC) tehetségek felkutatásával és gondozásával, a jövő vezetőinek kinevelésével. Élt és dolgozott többek között Dániában, az Egyesült Királyságban, Svájcban, valamint számos más európai országban. 

Több mint 15 éve csatlakozott a HBLF-hez a szervezet Igazgatósági tagjaként, és a mai napig a HR munkacsoport vezetője. Nevéhez fűződik az első magyarországi megváltozott munkaképességűek állásbörzéjének megrendezése, a Sokszínűség az iskolában középiskolai videópályázat megszervezése, Magyarország Európai Sokszínűségi Kartához való csatlakozása. 2017 óta a United Way Magyarország elnöki pozícióját tölti be, 2023-ban pedig kinevezték az IVSZ Digitális Vállalkozások telekommunikációs tagozatvezető alelnökévé. 

2008-16 között a Vodafone Alapítvány kuratóriumának tagja volt, 2021 óta pedig a 4iG a Digitális Társadalomért Alapítvány tagjaként tölti be ezt a tisztséget, mindezekkel elkötelezetten támogatva az (esély)egyenlőtlenséget, a hátrányos helyzetű fiatalok minőségi oktatását, illetve a nők egyenjogúságát. 

Gothárdi Ibolya Csoport HR vezető 4iG
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat