Vezetőség

Glósz Andrea

Glósz Andrea 1995-ben szerzett banki tanácsadói végzettséget a Nemzetközi Bankárképző Központban, 2004-ben pedig megszerezte az európai uniós pályázati szakértő, majd az EU konform projektmenedzsment-szakértő (német projektmenedzsment képzés), innováció menedzser, minőségirányítási belső auditor szakképesítéseket is.

Pályáját a Magyar Nemzeti Bank Devizaforgalmi Főosztályán kezdte 1987-ben devizaforgalmi ügyintézőként. 1989-1991-ig tanulmányúton vett részt Kaliforniában. 1991-1992 között a Multicons Kft., a Multinova Befektetési és Kockázati Tőketársaság tanácsadó cégénél projektmenedzseri, és pénzügyi tanácsadói feladatokat látott el. 1992-ben férjével megalapítják a Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Irodát, majd a Glósz és Társa Pénzügyi, Gazdasági és Innovációs Tanácsadó Iroda Kft-t, amelynek megalapítása óta tulajdonosa, és ügyvezetője. A társaság pénzügyi-, és gazdasági tanácsadási, valamint komplex innováció-menedzsment szolgáltatásokkal áll az ügyfelei rendelkezésére. A társaság évente több száz vállalati innovációs, kutatás-fejlesztési és egyéb pénzügyi, gazdasági tanácsadást igénylő projektet zár le sikeresen. Az 1992. év óta eltelt időszakban az ügyfelek száma több ezerre tehető, amelyek közül többen, több, mint 25 éve ügyfelei a társaságnak.  A társaságon belül a 2015. évben megalapításra kerül az Innováció Menedzsment Akadémia, amely rövid-idejű, a gyakorlatban hasznosítható tanfolyamok formájában vezeti be az érdeklődő szakembereket az Innováció Menedzsment világába.

Glósz Andrea számos tisztséget vállalt: 2003-2016-ig a Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke. A 2008. évtől nagykövet az Európai Bizottság Versenyképesség és Innováció programján belül létrehozott vállalkozónők képviselőinek hálózatában (22 ország 270 nagykövet), ahol a nagykövetek feladata többek között, hogy támogassák a foglalkoztatásban aktív nőket, és a felsőoktatási hallgatókat a vállalkozások megalapításában/működtetésében.  Andrea részt vett a határon túli magyarok oktatásában, szakmai kiadványok készítésében, szakértői segítséget nyújtott a DUNA TV szervezésében készült több részből álló „Mi vagyunk az Unió” c. műsorban, ezen kívül különböző szakmai konferenciák gyakori előadója.

Anyanyelvén kívül angolul felsőfokon beszél. Hobbija az utazás, hegymászás, teljesítménytúrázás, képzőművészet, zene.

Glósz Andrea ügyvezető igazgató Glósz és Társa Kft.
Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat