Vezetőség

Dr. Németh S. Szilárd

Több mint másfél évtizede a hazai televíziós szakma befolyásos szereplője.

Végzettségét tekintve jogász, de már egyetemi évei alatt elkezdte munkáját az ATV különböző szerkesztőségeiben. A televízió internetes oldalának egyik alapító szerkesztője.

2011-től a csatorna hírigazgatójaként a szakmai munkáért felel, 2018-tól vezérigazgató, 2023-tól elnök-vezérigazgató. A Marketing és Média szaklap évről évre beválasztja a legbefolyásosabb magyar médiaszemélyiségek közé, rendszeresen előad a neves hazai szakmai konferenciákon.

Vezetése alatt az ATV egyetlen tévécsatornából komoly médiaportfólióvá nőtte ki magát, jelentősen növelve árbevételét. Az ATV egész napi nézettségét tekintve piacvezető kábeltelevízió a teljes lakosság körében, esténként a csatornán láthatók a legnézettebb politikai és közéleti talk műsorok.

Nemzetközi szakmai kapcsolatokat épített ki az amerikai CNN-nel, a német Deutsche Welle-vel, és több ázsiai csatornával is. Több ATV-s műsor és műsorvezető is rangos szakmai díjat nyert el regnálása során.

Kezdetektől fontos célja az intézmény digitális lábának felépítése, és az új generációk megszólítása. Az intézmény hivatalos YouTube csatornája közéleti tematikában piacvezető Magyarországon, a feliratkozók száma közelíti a 400 ezret, havonta 10 millió körüli megtekintésszámot elérve. A különböző social média felületeken sok százezer ember követi az intézményt napi szinten, ezzel pedig az új generációkat is eléri és befolyásolja.

Dr. Németh S. Szilárd általános vezérigazgató ATV Zrt.
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat