Vezetőség

Dobi Kitti

Több mint két évtizede a hazai és nemzetközi HR szakma meghatározó személyisége, az értéket adó és hosszútávú növekedést támogató HR stratégia és innovatív, nemzetközi HR megközelítések elkötelezett képviselője. 

Pályáját 2003-ban a Procter & Gamble regionális HR menedzsereként kezdte. 

2008 és 2010 között a Vodafone Szolgáltató Központjának felépítését irányította, és különböző HR folyamatokért felelt. Nemzetközi OPP MBTI képesítését Oxfordban szerezte. HR menedzsment modul edukációs munkáját az International Business School-ban folytatta.

2010 és 2014 között a BP Ltd. (a British Petrol leányvállalata) európai és afrikai szolgáltató központjainak HR igazgatójaként építette fel a HR funkciót és irányította a vállalat nemzetközi HR szolgáltatási egységeinek létrehozását több nemzetközi lokációban. 

2014 és 2016 között az Alexander Mann Solutions kelet-európai vezetőjeként HR szolgáltatás-menedzsment, account management és ügyfélmenedzsment területeken dolgozott 4 országban.

2016-tól 2021-ig az MKB Bank Nyrt. és az MKB Pénzügyi Csoport HR ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be, 2021-től pedig a Magyar Bankholding Humán erőforrásért felelős vezérigazgató helyettes pozícióját látja el. A volt MKB, a volt Budapest Bank és a volt Takarékcsoport egyesülésének teljes szervezeti és HR átalakítását irányította. 2023 májusától az új jogi entitás, az MBH Bank Humán-erőforrás területért felelős vezérigazgató-helyettese, és Felügyelő Bizottságának tagja.

Az eddigi HR szakmai pályafutásának elismeréseként számos hazai és nemzetközi, aranyfokozatú díj mellett szerepel neve. A magyar HR szakma legrangosabb díját, az „Év HR vezetője” díjat 2022-ban nyerte el.

Dobi Kitti Humán-Erőforrás területért felelős vezérigazgató-helyettes MBH Bank Nyrt.
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat