Vezetőség

Besztró Szabolcs

A szlovákiai Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán végzett 2009-ben vállalatmenedzsment szakirányon. Egyetemi szakmai gyakorlatát a McKinsey & Company nemzetközi tanácsadócég budapesti irodájában töltötte. Diplomázását követően a Central European Management Intelligence tanácsadócég elemzője, majd később menedzsment tanácsadója lett stratégiaalkotás, és vállalati költségmenedzsment fókusszal.  

2012-ben csatlakozott a Wizz Air budapesti irodájához stratégiai beszerzési menedzserként, ahol a vállalat műszaki és informatikai bekerülési költségeiért felelt. Ezt követően, 2013-tól a légitársaság genfi központjában folytatta karrierjét. Itt három éven keresztül a vállalat kereskedelmi útvonalhálózatának tervezésén, és a légitársaság nemzetközi terjeszkedési stratégiáján dolgozott. 

2016-ban Svájcból visszatért Budapestre, hogy a Wizz Air stratégiai beszerzési csapatának vezetését felvállalja. Következő karrierlépcsőként 2020-ban átvette a diszkont légitársaság repülőgép flotta beszerzési és finanszírozási területének, és ezzel a vállalat egyik legnagyobb költségtömegének az irányítását. 

2019-ben a Billingo Technologies Zrt. egyik befektetője lett, majd 2021-ben a Wizz Air multinacionális vállalati környezetét hátrahagyva csatlakozott a cég felsővezetéséhez. Stratégiai és operatív igazgatóként, valamint az Igazgatóság elnökeként gyakorol szakmai irányítást a Billingo online számlázójának dinamikus növekedése felett. 

Besztró Szabolcs stratégiai és operatív igazgató, Igazgatósági elnök, társtulajdonos Billingo Technologies Zrt.
Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat