A Wolters Kluwer Hungary Kft. Magyarország ismert jogi technológiai cége. Célunk, hogy szaktudásunkat, több évtizedes tapasztalatunkat és szakmai kíváncsiságunkat felhasználva gyorsan, pontosan, sokoldalúan feldolgozzuk és értelmezzük a jogi és üzleti információkat. Küldetésünk, hogy ügyfeleink a segítségünkkel mindig helyes döntést hozzanak.

 

Olyan online és szoftver megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, melyek az innováción és a technológiai vívmányokon alapulnak. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek integrált munkafolyamatokat támogató megoldásokat nyújtsunk, tartalmainkat rugalmasan, bármilyen online, illetve mobil eszközön hozzáférhetővé kívánjuk tenni.  Fő termékeink: a Jogtár jogi adatbázis, Praxys online ügyvédi ügyviteli rendszer, Legisway ügyviteli rendszer jogtanácsosoknak, illetve legújabb szolgáltatásaink a szakértői megoldások, pl: Legal Monitoring, mely a jogszabályi megfelelőséget támogatja, a Jogtár Saját Adatbázis, a hatályosított egyedi adatbázis, Okos irat: interkatív szerződésminták és iratminták. Emellett elektronikus és nyomtatott formában megjelenő szaklapokkal, folyóiratokkal, szakkiadványokkal és szakmai konferenciákkal, képzésekkel támogatjuk ügyfeleinket a helyes döntések meghozatalában.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat