A Stradamus Zrt.-t azért alapítottuk, hogy ügyfeleink számára egyedi szolgáltatási csomagot tudjunk kínálni a környezeti fenntarthatóság és a vállalati pénzügyek terén. Cégünk alapját a zöld vállalati finanszírozási megoldások és az ESG tanácsadás jelenti, amely már önmagában is niche megoldást jelent, hiszen a pénzügyi tervezéstől és strukturálástól kezdve a zöld hitelkérelem benyújtásán át tudjuk támogatni ügyfeleinket.

 

Az alapítók több mint 10 éves szakmai tapasztalata emellett megadta a lehetőség arra, hogy olyan komplex vállalati tranzakciós ügyleteket is támogassunk, ahol a vevői vagy az eladói oldal tudjuk képviselni különböző pénzügyi szakértői tanácsadáson keresztül.

 

Működésünk harmadik pillérét pedig a tőzsde jelenti. Kijelölt tanácsadóként támogatjuk a tőzsdére készülő cégeket a felkészülésben, jogi partnerünkkel együtt pedig egy olyan one-stop-shop megoldást kínálunk, ahol a jogi és a pénzügyi tanácsadási munkákat egy kézben tudjuk tartani.  

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat