Stádium Kft . 
"Az ügyfélközpontú szolgáltatás és a megbízható pénzügyi tanács forrása”

 
A  Stádium Kft.  27 éve, 1983-ban kezdte tevékenységét, az akkori alapító tagok jelenleg is a cég fejlődésén munkálkodnak. 
Stádium Vállalkozási és Adótanácsadó Kft néven 1993. januárjától működik, több könyvvizsgálóval, adószakértővel, mérlegképes könyvelővel, bér és munkaügyi szakértőkkel  a csapatban.
Szakembereink bár tíz évet meghaladóan szerezték végzettségeiket, így jelentős tapasztalattal rendelkeznek, nagyon fontosnak tartják a naprakész felkészültséget a szakmájukban. Ügyfeleinket Budapesten és Jászberényben várják irodáink, de számos munkavállalónk dolgozik megbízóink telephelyein is. 

Jelmondatunk: Szakértelem a cégalapítástól a könyvvizsgálatig

Teljeskörű szolgáltatásunk magas színvonalát a vállalkozási területre szakosodott ügyvédi háttér és külkereskedelmi szakjogász segíti.

Cégünk könyvviteli szolgáltatást, bérszámfejtést, munkaügyi szolgáltatást, üzleti – és adótanácsadást , könyvvizsgálatot kínál ügyfeleinek, melyek száma jóval meghaladja a százat.

A STÁDIUM Kft évek óta Jász-Nagykun- Szolnok megye legnagyobb árbevételt elérő és a legtöbb alkalmazottat foglalkoztató vállalkozása a tevékenységi körében.
Büszkén mondhatjuk, hogy az országos listán is évek óta az első 25-ben vagyunk.

Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal a megbízóink elégedettek, amelyet ügyfélkörünk évről évre történő bővülése is jelez.  Nagyobb volumenű megbízóink közül többen, már 20 éve partnereink .

Küldetésünk

A Stádium Kft. tisztában van azzal, hogy minden kisvállalkozás magában hordozza a nagyság lehet�ségét. Cégünknél éppen ezért nincsenek nagy  és kicsi, vagy fontos és nem fontos ügyfelek. Egyetlen célunk, hogy kivétel nélkül, minden kliensünknek naprakész, értékes üzleti tanácsot adjunk, és rászoruljunk azoknak a cégeknek a bizalmára, amelyek pénzügyi életük alakulását a Stádium Kft. szakértelmére bízták.

A STÁDIUM Kft., elégedett ügyfeleiért dolgozik. 
Reméljük Önt is hamarosan közöttük üdvözölhetjük !

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat