A Sándor Szegedi Szent-Ivány Komáromi Eversheds Sutherland Ügyvédi Irodát 1999-ben egy nagy, nemzetközi ügyekkel foglalkozó ügyvédi irodából kivált négy ügyvéd alapította. Ügyvédeink az üzleti élet kérdéseiben jártas gazdasági jogi szakemberek, minden partner ügyvédünk szakosodott a gazdasági jog egyes területeire. Ez a szaktudás teszi lehetővé, hogy irodánk a gazdasági jogi ügyletek terén átfogó jogi szolgáltatást nyújtson ügyfeleink számára.

Irodánk az ügyfelek széles körét szolgálja ki világszerte, a magyar ügyfeleink mellett főként más európai, valamint észak-amerikai ügyfelek veszik igénybe szolgáltatásainkat. Arra törekszünk, hogy versenyképes árakon magas színvonalú és hatékony szolgáltatást nyújtsunk hazai és külföldi ügyfeleinknek. Szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeihez szabjuk, jogi szakértelmünket tágabb kereskedelmi tudatossággal kombinálva ügyfeleink céljainak elérésére, érdekeik egyidejű védelme mellett.

Irodánk tagja a Magyar Versenyjogi Egyesületnek, a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamarának és a Joint Venture Szövetségnek.

A The Legal 500, a Chambers Europe, a Chambers US, az IFFLR1000 és egyéb szakmai kiadványok jegyzik és ajánlják irodánkat és az irodai ügyvédeit a gazdasági jog különböző területein, így a kereskedelmi és társasági jog, versenyjog, M & A, energiajog, pervitel, bank- és pénzügyek, ingatlanjog területein.

Tisztában vagyunk azzal, hogy akkor tudunk maradéktalanul megfelelni magyar és külföldi ügyfeleink elvárásainak, ha nemcsak az országhatárig terjedő szolgáltatásokat tudunk nyújtani. Ezért irodánk 2004 júniusában csatlakozott az Eversheds International-hez, amely 2017 februárjában szélesítve a nemzetközi irodahálózatot, egyesült az amerikai Sutherland Asbill & Brennan ügyvédi irodával az Eversheds Sutherland brand alatt.

 

 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat