Az 1916-ban alapított vállalkozás ma is családi tulajdonban van, ezzel biztosítva stabil hátteret a megbízható bértextília-szolgáltatásnak. A SALESIANER MIETTEX fő üzleti tevékenysége a teljes körű bértextília-szolgáltatás a szálloda- és vendéglátóipar számára, munkaruha-ellátás az ipar és kereskedelem számára, valamint textilszolgáltatás az egészségügyben. További szolgáltatásaink a tisztatéri textíliákra, a mosdóhigiéniára, valamint a szennyfogó- és reklámszőnyegekre terjednek ki. A minőség, a higiénia és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk, a legkorszerűbb technológiai újításokba és a szakképzett munkaerőbe vetett hitünk a piacvezetők sorába emelte cégünket. A SALESIANER MIETTEX teljes körű támogatást nyújt napi üzletviteléhez.

Ez magába foglalja a textíliák beszerzését, raktározását, tárolását, javítását, higiéniailag kifogástalan mosását, valamint a pontos szállítást és a teljes logisztikát. A higiénia és a fenntarthatóság áll a középpontban. 

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat