A vállalat 10 éve működik Magyarországon, fő tevékenysége kőolaj-, földgáz-kutatás és termelés, hazánk elsőszámú független szénhidrogén földgáz kutató és termelő nagyvállalata. A társaság tulajdonosa a holland székhelyű Sand Hill Petroleum B.V. olaj- és gázipari nagyvállalat, amely jelentős hálózatot épített ki Magyarországon és Romániában, erőforrásait kifejezetten a Pannon-medencére koncentrálja.

 

A vállalat napi földgáztermelése átlagosan 730 ezer köbméter volt 2020-ban, amely hazánk földgáztermelésének csaknem 20%-a, ezzel a fogyasztás 3,1%-át fedezte. Működését főleg az ország keleti részében összpontosítja, 30 bányatelekkel, 2 gázelőkészítő üzemmel, 9 gázgyűjtő állomással és 250 km vezetékhálózattal rendelkezik, 31 földgázkút és 2 olajkút révén végez termelést. Tevékenységével jelentősen hozzájárul az ország energiafüggőségének csökkentéséhez.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat